ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

حضور مخبر در منزل شهید امیرعبداللهیان و دیدار با خانواده ایشان

سرپرست ریاست جمهوری در منزل شهید امیرعبداللهیان، گفت: دولت و مردم قدردان زحمات و مجاهدت‌های شهدای خدمت هستند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 03
کد خبر: ۲۴۳۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر، سرپرست ریاست جمهوری، شامگاه دوشنبه با حضور در منزل خانواده شهید امیرعبداللهیان ضمن تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت وزیر امور خارجه فقید، گفت: اگر چه امروز جای این شهدا در میان ما خالی است، اما شهادت عزت ابدی بود که به سبب مجاهدت‌های این عزیزان روزی آنها شد و از این جهت باید به حال‌شان غبطه خورد.

سرپرست ریاست جمهوری، شهید امیرعبداللهیان را دیپلماتی انقلابی دانست که در قریب به هزار روز سکانداری دستگاه سیاست خارجی با مشی میدان‌داری و انقلابی‌گری نه تنها برای تقویت روابط ایران با کشور‌های شرق و غرب دنیا کوشید بلکه توانست ثبات را به منطقه هدیه کند و مورد ستایش بسیاری سیاستمداران منطقه و جهان قرار گیرد.

مخبر، افزود: در ماه‌های اخیر که جهان نظاره‌گر جنایات صهیونیست‌های کودک‌کش بود، شهید امیرعبداللهیان با مجاهدت‌های شبانه‌روزی، اجماع منطقه‌ای و بین‌المللی علیه رژیم اشغالگر قدس ایجاد کرد که این اتفاق تیشه‌ای محکم بر ریشه غاصبین قدس زد.

مخبر همچنین با تاکید بر نقش ممتاز شهید امیرعبداللهیان در دولت، حرفه‌ای‌گری در کار، فروتنی، بلندنظری و توجه لحظه به لحظه به اوامر، ولی امر مسلمین جهان را از ویژگی‌های شخصیتی وزیر امور خارجه شهید دانست که حتی منتقدان و مخالفان وی نیز بر آن صحه می‌گذارند.

سرپرست ریاست جمهوری در پایان تاکید کرد: مسیر روشن شهید امیرعبداللهیان با تربیت نسلی که در دستگاه دیپلماسی راه او را سرلوحه خود قرار دادند، ادامه خواهد داشت و یقینا ثمره مجاهدت‌های او روزی با آزادی قدس شریف برای جهانیان نمایان خواهد شد. / میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر